NEA

Ένα VW Golf GTI γεμάτο μικροκάμερες [vid]

Για να δείξει ότι το GTΙ μπορεί να μετατρέψει την καθημερινή μετακίνηση σε μία χολιγουντιανή περιπέτεια, η VW ετοίμασε ένα εκπληκτικό φιλμάκι, γυρισμένο με -τι άλλο;- Go-Pro.

VW-GOLF-GTI-GO-PRO-1Μία από τις πιο έξυπνες προωθητικές ενέργειες τον τελευταίο καιρό, είναι αυτή του Golf GTI στην Αμερική, όπου η VW προσφέρει μαζί με το αυτοκίνητο δωρεάν και μία action camera, της γνωστής μάρκας Go-Pro. Όπως βλέπετε στην οθόνη σας, στο αμάξωμα υπάρχουν δεκάδες τέτοιες κάμερες σε κάθε γωνία του αμαξώματος (και στο σαλόνι βέβαια). Το αυτοκίνητο οδηγεί ο γνωστός δοκιμαστής του TopGear των ΗΠΑ, Tanner Foust.

Στο βίντεο που ακολουθεί το Golf κάνει απίστευτα πράγματα -ιδίως για την politically correct αγορά της Αμερικής- ενώ είναι και πραγματικό επίτευγμα της κινηματογραφικής τέχνης και του μοντάζ. Αξίζει δε να σημειώσουμε ότι στη διάρκεια των 22 σχεδόν λεπτών που διαρκεί στο σύνολό του το φιλμ, ο κάθε θεατής μπορεί να επιλέξει την δική του κάμερα και «γωνία» για να δει τις περιπέτειες του Golf.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!