NEA

Έρχεται το νέο Hyundai ix35

Hyundai-ix35_2011_12353456

Από το νέο έτος η κορεατική εταιρία θα παρουσιάσει τη νέα γενιά του μεσαίου της SUV, η οποία πέρυσι είχε ανανεωθεί διακριτικά…

HYUNDAI-IX35-NEW-1Με ελαφρώς μεγαλύτερες διαστάσεις και συνεπώς αυξημένους χώρους το νέο Hyundai ix35 θα λανσαριστεί τέλη 2015 στην ευρωπαϊκή αγορά. Σχεδιαστικά θα παραπέμπει στο μοτίβο του μεγαλύτερου Santa Fe με κύριο χαρακτηριστικό την πολυγωνική μάσκα που θα είναι πιο έντονη από του τρέχοντος μοντέλου. Το αμάξωμα δεν θα ξεφεύγει σε μεγάλο βαθμό από τις γραμμές του τωρινού μοντέλου ενώ θα υπάρχουν προβολείς LED και πιο δυναμικά -στην όψη- φανάρια.

HYUNDAI-IX35-NEW-2Αν και ακόμη δεν υπάρχει κάποιο νέο στοιχείο, η νέα γενιά ix35 θα συνεχίσει να προσφέρεται με την ίδια -αλλά αναβαθμισμένη στο Euro 6- γκάμα κινητήρων που περιλαμβάνει τον βενζινοκινητήρα 1.6 GDi με 135 ίππους και τον ντίζελ 1.7 CRDi με 115 ίππους. Βελτιωμένη θα είναι η ανάρτηση με νέα ελατήρια και αμορτισέρ, ενώ το νέο ix35 δοκιμάζεται ήδη στους δρόμους. Πάντως, το highlight της νέας γενιάς θα είναι η έκδοση FCEV με τεχνολογία ενεργειακών κυψελών η οποία πρακτικά είναι ηλεκτροκίνητη χρησιμοποιώντας υδρογόνο ως «καύσιμο».

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!