NEAΔΙΑΦΟΡΑΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

Οι πόλεις με τα μεγαλύτερα μποτιλιαρίσματα στον κόσμο!

3543453464536 (1)

Στην 4η ετήσια αναφορά της για το κυκλοφοριακό σε όλο τον κόσμο, η TomTom βρίσκει πρωταθλήτρια την Μόσχα…

3543453464536 (2)Ποια είναι η πόλη με το πιο έντονο κυκλοφοριακό σε όλο τον κόσμο; Σύμφωνα με την TomTom, την γνωστή εταιρία συστημάτων πλοήγησης, τα μεγαλύτερα μποτιλιαρίσματα σημειώνονται στην Μόσχα καθώς τις ώρες αιχμής απαιτείται 74% περισσότερος χρόνος για την μετακίνηση σε σχέση με τις νορμάλ συνθήκες. Τα συμπεράσματα της έρευνας προκύπτουν από τα δεδομένα που συλλέγονται από τις online συνδέσεις των συσκευών.

tomtom europe trafficΚαμία έκπληξη δεν προκαλεί το γεγονός πως στην 2η θέση βρίσκεται η Κωνσταντινούπολη (62%), ενώ στην πρώτη 5άδα βρίσκονται δύο πόλεις της Βραζιλίας, το Σάο Πάολο (46%) και το Ρίο ντε Τζανέιρο (55%). Λογικά βρίσκεται και το Μέξικο Σίτι (54%), τιμή που δεν εκπλήσσει αν αναλογιστεί κανείς πως στην πρωτεύουσα του Μεξικό και στα περίχωρά της κατοικούν γύρω στα 30 εκατομμύρια άνθρωποι. Το Παλέρμο (39%), η Ρώμη (37%) και η Βαρσοβία (39%) έχουν επίσης από τα μεγαλύτερα μποτιλιαρίσματα, ενώ την λίστα συμπληρώνει το Λος Άντζελες (36%) και το Δουβλίνο (35%).

Στην λίστα με τις πιο μποτιλιαρισμένες χώρες στον κόσμο θα περίμενε κανείς να δει και κάποια από την Κίνα ή την Ινδία αλλά προφανώς τα TomTom δεν πρέπει να είναι και πολύ διαδεδομένα στις εκεί αγορές. Αν, πάντως, απορείτε για το που βρίσκεται η Αθήνα ρίξτε μια ματιά στο διπλανό εικονογράφημα, ενώ σε προηγούμενο άρθρο μας μπορείτε να δείτε πότε και που έγιναν τα μεγαλύτερα μποτιλιαρίσματα που έχουν γίνει ποτέ.

1. Moscow 74%
2. Istanbul 62%
3. Rio de Janeiro 55%
4. Mexico City 54%
5. São Paulo 46%
6. Palermo 39%
7. Warsaw 39%
8. Rome 37%
9. Los Angeles 36%
10. Dublin 35%

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!