ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

H τεχνολογία της Lamborghini Huracan [vid]

Ο διευθυντής έρευνας και εξέλιξης στην Lamborghini Maurizio Reggiani εξηγεί σε περίπου τρία λεπτά τα tech lights της νέας Huracan.

Huracan LP 610-4 instinctive technology by Maurizio ReggianiΗ Huracan με τους 610 ίππους, ο αντικαταστάτης της Gallardo, είναι το πιο πρόσφατο μοντέλο της Lamborghini εσωκλείοντας τις πιο πρόσφατες τεχνολογίες της ιταλικής φίρμας. Ο Reggiani αναφέρεται στον ατμοσφαιρικό V10 των 5,2 λτ. με περιεχόμενη γωνία 90 μοίρες, στο κιβώτιο LDF (Lamborghini Doppia Frizione) με διπλό συμπλέκτη και στο πλήρως ηλεκτρονικά ελεγχόμενο σύστημα τετρακίνησης με στάνταρ κατανομή 30/70 (εμπρός/πίσω).

Το υβριδικό πλαίσιο συνδυάζει αλουμίνιου και ανθρακονήματα, η ανάρτηση είναι μαγνητοροϊκής τεχνολογίας, το διακόπτη ANIMA στο τιμόνι από το οποίο ο οδηγός μπορεί να επιλέξει διαφορετικές ρυθμίσεις του σασί, ενώ νέα είναι τα κεραμική δισκόφρενα με 6πίστονες (εμπρός) και 4πίστονες δαγκάνες (πίσω). Υπενθυμίζεται πως η Huracan μπορεί να αναπτύξει ταχύτητα έως τα 3254 χλμ/ώρα, το 0-100 πετυχαίνεται σε 3,2 δλ., η εκπομπή CO2 είναι στα 290 γραμμ./χλμ., το ξηρό απόβαρο στα 1.422 κιλά.

Και επειδή μάλλον δεν θα έχετε να καταβάλετε τα 169.500€ (δίχως τους φόρους) που ζητά η Lamborghini (η Huracan διατίθεται ήδη από την άνοιξη), τότε παρηγοριά μπορεί να αποτελέσει το παρακάτω άλμπουμ με μερικές εντυπωσιακές φωτογραφίες.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!