NEA

Χέρια στο τιμόνι, μάτια στον δρόμο [vid]

Αν είστε από αυτούς που πιστεύετε πως μπορείτε να οδηγείτε και να στέλνετε μηνύματα δίχως κανένα κίνδυνο τότε απλά δείτε το παραπάνω βίντεο…

Volkswagen - Eyes on the road (HD)Ένα πολύ έξυπνο βίντεο προβάλλει σε καμπάνια της η Volkswagen στην Ασία επισημαίνοντας με ένα πειστικό τρόπο πόσο επικίνδυνο είναι να ασχολείται κανείς με το κινητό του τηλέφωνο την ώρα της οδήγησης (προσέξτε προς το τέλος τις εκφράσεις των θεατών…). Τα μηνύματα στα κινητά είναι σύμφωνα με έρευνες η πρώτη αιτία ατυχημάτων και ο λόγος είναι η απόσπαση της προσοχής του οδηγού από το δρόμο, ακόμα και για να διαβάσει μόνο το μήνυμα που έλαβε.

Και όσο και αν πιστεύτε πως μπορείτε να οδηγείτε στέλνοντας SMS, άλλο τόσο έχει την σιγουριά ένας μεθυσμένος πως μπορεί να οδηγήσει. Τι μπορεί να κάνει κανείς; Απλά, αγνοήστε το μέχρι το αυτοκίνητο σας να μην κινείται. Εδώ να υπενθυμίσουμε πως η Apple έχει καταθέσει σχετική πατέντα για να μπλοκάρει την λειτουργία γραπτών μηνυμάτων εν κινήσει.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!