NEA

Ποια είναι η ακριβότερη πινακίδα κυκλοφορίας στον κόσμο;

F1-Number-Plate

Αν δεν είναι η ακριβότερη, στα σίγουρα η πινακίδα «F1» είναι μία από τις ακριβότερες μιας και μπορείς να αγοράσεις καμιά 700άρια οικογενειακά σεντάν με τα λεφτά που κοστίζει!

Απίστευτο όσο και αν ακούγεται αλλά υπάρχει μία πινακίδα κυκλοφορίας με την αναγραφή «F1» η οποία κοστολογείται στα 10 εκατομμύρια λίρες ή περίπου στα 13 εκατομμύρια ευρώ! Ναι, σωστά διαβάσατε! Η πινακίδα «F1» με άδεια κυκλοφορίας αγοράστηκε πριν από 6 χρόνια στο «ευτελές» ποσό των 440.000 στερλινών από τον επιχειρηματία Afzal Kahn, γνωστό στην αγορά υπερπολυτελών και σπορ αυτοκινήτων.  Ο οποίος έχει μία μανία να συλλέγει ιδιαίτερους αριθμούς κυκλοφορίας, όπως αυτή που βλέπετε στην φωτογραφία που τραβήχτηκε πριν από περίπου έξι χρόνια

Η συγκεκριμένη πινακίδα βρισκόταν για πολλά χρόνια σε ένα Volvo S80 του νομάρχη της επαρχίας του Essex, πριν πουληθεί στον Kahn έναντι των 440.000 λιρών που προαναφέραμε για κοινωφελείς σκοπούς της περιοχής. Τα τελευταία 6 χρόνια, η πινακίδα βρίσκεται από μία Mercedes SLRT σε μία Bugatti Veyron και πληροφορίες αναφέρουν πως έχει ήδη απορριφθεί προσφορά 8,5 εκ. λιρών από αγοραστή στην Μέση Ανατολή. Για τον πολύ απλό λόγο πως ο Kahn πιστεύει πως μπορεί να «πιάσει» τα 10 εκατομμύρια. Αν αυτό δεν είναι απληστία, τότε τι είναι; Μία πολύ καλή μπλόφα, ειδικά αν καταφέρει να την πουλήσει στα λεφτά που ζητάει!

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!