NEA

Αποκάλυψη για την Bentley Continental GT3-R.

Bentley Continental GT3R Photograph: James Lipman // jameslipman.com

Με αγωνιστικά γονίδια η διθέσια Continental αποδίδει 580 άλογα. Αποκλειστικά για 300 τυχερούς πελάτες…

Μία ακόμη σούπερ έκδοση με το συνηθισμένο πλέον σλόγκαν «πως πρόκειται για μία από τις πιο δυναμικές Bentley που έχουν κατασκευαστεί ποτέ» αποκαλύπτει διαδικτυακά η βρετανική φίρμα. Πρόκειται για την Continental GT3-R με αρκετές επιρροές από το αγωνιστικό GT3 το οποίο πριν από μερικές μέρες σημείωσε την πρώτη νίκη για την Bentley επί βρετανικού εδάφους μετά από 84 χρόνια!

H Bentley Continental GT3-R είναι ελαφρύτερη κατά 100 κιλά από την GT V8 S, ενώ το V8 μοτέρ των 4,0 λίτρων με διπλά τούρμπο αποδίδει 580 άλογα και 700 Nm ροπής. Η μετάδοση με το 8άρι της ZF είναι πιο «πυκνή», ενώ για πρώτη φορά ο πίσω άξονας έχει χαρακτηριστικά torque vectoring με ανεξάρτητο έλεγχο σε κάθε τροχό. Οι Βρετανοί δεν ξεχνούν να κάνουν λόγο για την «καλύτερη σε επιτάχυνση Bentley παραγωγής που έχει κατασκευαστεί ποτέ» καθώς το 0-100 πετυχαίνεται σε μόλις 3,8 δλ. Όσο για την τιμή πώλησης, ποιος πραγματικά νοιάζεται όταν δεν είσαι ένας από τους 300;

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!