NEA

Nissan Concept 2020 VGT, με το βλέμμα στο νέο GT-R.

To συγκεκριμένο πρωτότυπο σχεδιάστηκε αποκλειστικά για το Gran Turismo 6 αλλά για αρκετούς φωτογραφίζει την επόμενη γενιά GT-R!

Nissan Concept 2020 Vision Gran Turismo (4)Μετά από διάφορες διαρροές και φωτογραφίες -ούτε μοντέλο παραγωγής να ήταν- η Nissan παρουσίασε πρόσφατα το Concept 2020 Vision Gran Turismo που θα είναι διαθέσιμο από τον Ιούλιο στο GT6 για το πασίγνωστο βιντεοπαιχνίδι PlayStation της Sony. Μάλιστα, οι ιθύνοντες της Nissan το περιγράφουν ως «ένα όραμα για την όψη που θα έχουν τα μοντέλα υψηλών επιδόσεων της Nissan στο μέλλον» αφήνοντας υπονοούμενα για το επόμενο GT-R (ή καλύτερα για το μεθεπόμενο;).

Nissan Concept 2020 Vision Gran Turismo (3)Σχεδιαστικά το πρωτότυπο μοντέλο μπορεί να φαίνεται υπέρμετρα φουτουριστικό αλλά είναι προφανές πως η βάση είναι το σημερινό GT-R με διάταξη 2+2. Με εντυπωσιακό ρύγχος, σχιστοειδή LED φωτιστικά σώματα, εισαγωγές αέρα στα πλαϊνά και ένα τεράστιο διαχύτη και αεροτομή στο πίσω μέρος, το φανταστικό concept διαθέτει όλα τα καλά για να ανεβάσει την αδρεναλίνη στις οθόνες. Ποιος ξέρει, κάποια στιγμή ίσως και στους δρόμους…

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!