NEA

Ferrari F12 TRS για 4,2 εκ. δολάρια!

Ferrari F12 TRS one-off packs KERS (3)

Το ειδικό τμήμα Ferrari Special Projects εκπληρώνει κάθε απαίτηση του πελάτη, φυσικά με το αντίστοιχο αντίτιμο…

Ferrari F12 TRS one-off packs KERS (1)Αν η LaFerrari είναι από τα αυτοκίνητα που μπορούν να αποκτήσουν πολύ λίγοι στον πλανήτη, τότε υπάρχουν ακόμη λιγότεροι που θέλουν να έχουν μία και μοναδική δική τους. Το ειδικό τμήμα της εταιρείας Ferrari Special Projects μπορεί να κατασκευάσει το αυτοκίνητο που εσείς θέλετε, όπως για παράδειγμα την F12 TRS η οποία κοστίζει 4,2 εκ. δολάρια και ίσως να πρόκειται για την ακριβότερη Ferrari που έχει κατασκευαστεί ποτέ.

Ferrari F12 TRS one-off packs KERS (2)Η one-off Ferrari είναι η 3η ειδική που έχει κατασκευαστεί φέτος από την FSP, διαθέτει την targa οροφή που συναντάμε και στην SP America, ενώ οι πληροφορίες σχετικά με τον ιδιοκτήτη ή τις προδιαγραφές της είναι όπως αντιλαμβάνεστε περιορισμένες. Από τα λίγα που έχουν διαρρεύσει στο διαδίκτυο, η F12 TRS διαθέτει σύστημα τύπου KERS δανεισμένο από τα μονοθέσια της F1, κάτι που σημαίνει ότι κατά την διάρκεια της ενεργοποίησής του ο 6λιτρος V12 θα αποδίδει περισσότερους από 740 ίππους.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!