NEA

Φρεσκάρισμα για το Peugeot 508.

2015 Peugeot 508 (8)

Το ανανεωμένο Peugeot 508 θα κάνει την πρώτη του εμφάνιση στην έκθεση της Μόσχας τον Αύγουστο, και στις 10 Σεπτεμβρίου θα ξεκινήσει το πανευρωπαϊκό του λανσάρισμα…

Με μικρότερη γρίλια εμπρός, επανασχεδιασμένα φωτιστικά σώματα με LED και πιο επίπεδο καπό και διαφοροποιημένους προφυλακτήρες, το Peugeot 508 περνά από ένα διακριτικό facelift ώστε να συνεχίσει φρέσκο την πορεία του. Στο εσωτερικό οι αλλαγές αφορούν κυρίως την βελτίωση της ποιότητας κατασκευής και των υλικών που χρησιμοποιούνται.

Ενώ η οθόνη των 7 ιντσών στην κεντρική κονσόλα συγκεντρώνει πλέον περισσότερες λειτουργίες, μειώνοντας αισθητά των αριθμών των κουμπιών και των χειριστηρίων. Επίσης έχουν ενσωματωθεί αρκετές νέες τεχνολογίες, όπως οι αισθητήρες που ειδοποιούν για τα τυφλά σημεία, η κάμερα οπισθοπορείας, καθώς και μια σειρά παροχών μέσω του Peugeot Connect App.

Σχετικά με την γκάμα των κινητήρων, το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στις νέες εκδόσεις όπου ο τετρακύλινδρος τούρμπο 1.600άρης είναι ένας νέος Euro 6 με ισχύ στους 165 ίππους (από 156) με εκπομπή CO2 στα 131 γρ./χλμ. Θα συνδυάζεται με μηχανικό ή αυτόματο κιβώτιο 6 σχέσεων, ενώ από πλευράς ντίζελ ο δίλιτρος BlueHDi θα διατίθεται σε δύο εκδοχές με 150 ή με 180 ίππους.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!