NEA

Το flat out video της Subaru από το Isle of Man ΤΤ

Επιτέλους, μετά από αρκετές εβδομάδες αναμονής, η Subaru παρουσίασε το video με το νέο ρεκόρ γύρου για αυτοκίνητα παραγωγής που σημείωσε ο Higgins, οδηγώντας το νέο WRX STI.

Καταρρίπτοντας το προηγούμενο ρεκόρ του, που είχε σημειώσει με ένα αντίστοιχο μοντέλο, παραγωγής 2010, ο τρεις φορές πρωταθλητής ράλι της Μεγάλης Βρετανίας, Mark Higgins έκανε πάλι το θαύμα του. Όπως σας είχαμε ενημερώσει και στο σχετικό άρθρο, από τον πρώτο του γύρο κατάφερε να καλύψει τα 59,5 χιλιόμετρα της διαδρομής σε 19 λεπτά και 26 δευτερόλεπτα, αισθητά γρηγορότερα από τα 19:56,7 του παρελθόντος.

Παρόλα αυτά, δεν επαναπαύτηκε. Θεωρώντας ότι μπορούσε να πετύχει καλύτερα περάσματα σε συγκεκριμένα κομμάτια, πραγματοποίησε και ένα δεύτερο γύρο, ρίχνοντας ακόμα πιο κάτω το χρόνο, στα 19:15 λεπτά! Αυτό συνεπάγεται μία μέση ωριαία ταχύτητα 189,11 χλμ./ώρα, στη 264 στροφών διαδρομή. Αρκετά όμως με την περιγραφή, πατήστε το play για να δείτε τα υπόλοιπα…

Μιχάλης Κατωπόδης

Ένας ακόμα εραστής της αυτοκίνησης (sic) με προϋπηρεσία σε διάφορα περιοδικά -και sites-αυτοκινήτου.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!