NEA

Νέο Audi RS3 με 5κύλινδρο μοτέρ;

Παρόλο που η ημερομηνία της επίσημης παρουσίασης του δεν έχει καν οριστεί, το νέο Audi RS3 έχει προκαλέσει μεγάλο ντόρο γύρω από τον κινητήρα και την απόδοσή του…

AUDI-RS3-RING-1Οι πρώτες πληροφορίες έκανα λόγο για την υιοθέτηση μίας παραλλαγής του 4κύλινδρου κινητήρα από το VW Golf R400. Ωστόσο, το σχετικό βίντεο από τις δοκιμές ενός διαφορετικού S3 στο Nürburgring δίνει τροφή για φήμες. Οι οποίες λένε πως ενδεχομένως κάτω από το αμάξωμα του S3 -αν κρίνουμε και από τα τεράστια δισκόφρενα- κρύβονται τα μηχανικά μέρη του RS3, ενώ αν ακούσει κανείς πιο προσεκτικά θα διακρίνει τον τυπικό ήχο ενός 5κύλινδρου. Επίσης, ο ήχος κατά τις αλλαγές σχέσεων υποδεικνύει πως το κιβώτιο είναι αυτόματο διπλού συμπλέκτη, ενώ αν τελικά επιλεχθεί η λύση των 5 κυλίνδρων αυτό σημαίνει πως το νέο Audi RS3 θα έχει κινητήρα 2,5 λίτρων (αντί για δίλιτρο).

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!