NEAΔΙΑΦΟΡΑΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

Επιστρέφει η Mercedes Pullman;

Mercedes-Benz S 600 Pullman Guard (31)

Με μήκος 6,4 μέτρα και όλα τα κομφόρ που μπορεί να έχει μία υπερλιμουζίνα, η αναμενόμενη S-Class Pullman θα είναι ακριβότερη ακόμη και από μία Rolls-Royce!

Στους επιχειρηματικούς, πολικούς και γενικότερα VIP κύκλους, η Pullman ήταν το απόλυτο μέσο μεταφοράς καθώς διέθετε άπλετο χώρο με αντικριστές πίσω σειρές καθισμάτων που προσφέρονταν για meeting (και όχι μόνο). Η Pullman βασιζόταν στην Mercedes 600 και είχε έως και 6 πόρτες, ενώ με αυτό το μοντέλο κυκλοφορούσαν διασημότητες όπως ο John Lennon, η Coco Channel, ο Hugh Hefner (μάλιστα είχε δύο για να χωρούν όλα τα «κουνελάκια» του), και πολλοί άλλοι, από τον Fidel Castro έως τον δικτάτορα Saddam Hussein.

Οι φήμες θέλουν την Mercedes-Benz να επαναφέρει την Pullman (η οποία κατασκευάστηκε από το 1963 έως τα 1981 σε 2.677 αντίτυπα) βασισμένη σε επιμηκυμένη εκδοχή της S-Class με τα σήματα της Maybach. Το μήκος θα φτάνει τα 6,40 μέτρα, γεγονός που της εξασφαλίζει τον τίτλο του πιο μεγάλου σε μήκος επιβατικού παραγωγής, καθώς θα είναι περίπου 40 εκατοστά πιο μακριά από την Rolls Royce Phantom. Η κορυφαία έκδοση θα είναι θωρακισμένη και θα κοστίζει περίπου 750.000€, ενώ η πιθανή ημερομηνία αποκάλυψης της νέας Pullman είναι το Νοέμβριο στις στις εκθέσεις του Λος Άντζελες και του Guangzhou στην Κίνα.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!