NEA

Πρεμιέρα στις 16 Ιουλίου για το νέο Smart ForTwo [vid]

Δεν απομένουν παρά μέρες για να αποκαλυφθεί η τρίτη γενιά του μοντέλου που άλλαξε το χάρτη στα αυτοκίνητα πόλης. Μέχρι τότε, δείτε μερικά σποτάκια που ετοίμασε η Smart για την περίσταση.

Η διάθεση της εταιρίας να προκαλεί μέσω των διαφημιστικών της σποτ τα μεγάλα, δύσχρηστα και ενεργοβόρα αυτοκίνητα πόλης, είναι γνωστή. Μόνο που αυτή τη φορά, εν όψει του λανσαρίσματος της νέας γενιάς ForTwo, αποφάσισε να τσαλακώσει λίγο και τη δική της εικόνα, πάντα με διάθεση αστεϊσμού.

Τα δύο σποτάκια που δημιούργησε παρουσιάζουν το “νέο” της μοντέλο, ένα αυτοκίνητο-γίγαντα, για ανθρώπους ύψους 2,5 μέτρων (όσο το μήκος του πρώτου ForTwo…) ενώ διάφοροι υπεύθυνοι αναλύουν τα πλεονεκτήματα μίας τέτοιας πρότασης! Για το πραγματικό ForTwo θα επανέλθουμε σύντομα. Μέχρι τότε, απολαύστε το άλλο, το XL…

Μιχάλης Κατωπόδης

Ένας ακόμα εραστής της αυτοκίνησης (sic) με προϋπηρεσία σε διάφορα περιοδικά -και sites-αυτοκινήτου.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!