NEA

Audi A7 Sportback με 3λιτρο biturbo.

Audi A7 Sportback 3 liter  TDI competition (1)

H γερμανική εταιρία γιορτάζει τα 25 χρόνια της σειράς TDI με την προσθήκη μίας σπέσιαλ πετρελαιοκίνητης έκδοσης με διπλό τούρμπο.

Η ειδική έκδοση 3.0 TDI competition αντιπροσωπεύει από τα καλύτερα και ισχυρότερα που έχει να δείξει η πετρελαιοκίνηση στα μεγάλα κυβικά. Πρόκειται για ένα V6 κινητήρα που βασίζεται στο προηγούμενο biturbo και για την περίσταση αποδίδει +7 PS φτάνοντας τους 326 PS. Μάλιστα, για συγκεκριμένο διάστημα η ισχύς αυξάνεται κατά 20 PS για περισσότερο boost. Η ροπή των 650 Nm εμφανίζεται από τις 1.400 rpm έως τις 2.800 rpm και αρκεί για να πετύχει το 0-100 σε 5,1 sec.

Η μέση τυποποιημένη κατανάλωση είναι στα 6,1 lt/100 km με την εκπομπή στα 162 g/km. Η εν λόγω έκδοση συνδυάζεται με το 8άρι κιβώτιο Tiptronic με την ανάρτηση χαμηλωμένη κατά 20 mm. Εξωτερικά, διαφοροποιείται από το πακέτο S line με τις 20άρες ζάντες και ελαστικά 265/35 και κόκκινες δαγκάνες στα δισκόφρενα. Στην καμπίνα των επιβατών κυριαρχεί το μαύρο χρώμα, στις δερμάτινες επενδύσεις των σπορ καθισμάτων (με τις κόκκινες ραφές), στο εσωτερικό των θυρών και στο ταμπλό. Στην Γερμανία το A7 Sportback 3.0 TDI competition κοστίζει από 72.000€.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!