NEA

Πρόωρη αποκάλυψη για τα νέα Smart

smart 3g3

Λίγες μόλις ώρες πριν από την επίσημη αποκάλυψη των νέων Smart ForTwo και ForFour, φωτογραφίες τους διέρρευσαν στο διαδίκτυο, τις οποίες και σας παρουσιάζουμε.

smart 3g5Αυτές μπορεί να μην είναι ιδιαίτερα υψηλής ανάλυσης και ποιότητας, αρκούν όμως και με το παραπάνω να μας δώσουν μία γεύση από τα νέα μοντέλα της Smart. H επίσημη παρουσίαση των αυτοκινήτων θα πραγματοποιηθεί σήμερα το βράδυ στις 8:00 (CET), οπότε αμέσως μετά θα πρέπει να περιμένετε ένα αναλυτικό άρθρο με πλήρες σετ φωτογραφιών από το caroto.gr. Μέχρι τότε, ας δούμε τι βγήκε στην επιφάνεια.

smart 3g4Όπως δείχνουν και οι φωτογραφίες, τα νέα Smart εισαγάγουν αρκετά από τα στοιχεία που συναντήσαμε στα πρωτότυπα που δημιούργησε η εταιρία, το τελευταίο διάστημα. Παρότι ο γενικότερος σχεδιασμός διατηρεί τις κλασικές γραμμές του οχήματος, βλέπουμε μεγαλύτερα και πιο τετραγωνισμένα φωτιστικά σώματα, εμπρός και πίσω, καθώς και μία πιο έντονη γρίλια μπροστά. Παράλληλα, ο εξωτερικός χρωματισμός είναι δύο τόνων, γεγονός που ενισχύει το μοντέρνο χαρακτήρα του αυτοκινήτου, ενώ και οι τροχοί ελαφρού κράματος είναι βαμμένοι μαύροι.

smart 3g6Ανανεωμένο, σε μεγάλο βαθμό, δείχνει και το εσωτερικό. Αντίστοιχα και εδώ κυριαρχεί η διχρωμία, σε ταμπλό, επενδύσεις και καθίσματα. Το τριών ακτίνων τιμόνι έχει επανασχεδιαστεί και φέρει πάνω του αρκετά χειριστήρια, σε μία διάταξη που δείχνει εργονομική. Με τη σειρά της, η κεντρική οθόνη βρίσκεται πλέον έξω από το ταμπλό, στην ίδια λογική που ακολουθούν οι σύγχρονες Mercedes. Αυτά προς στιγμή… Πάρτε μια πρώτη γεύση και υπομονή μέχρι το βράδυ για μία πλήρη, αναλυτική παρουσίαση.

Μιχάλης Κατωπόδης

Ένας ακόμα εραστής της αυτοκίνησης (sic) με προϋπηρεσία σε διάφορα περιοδικά -και sites-αυτοκινήτου.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!