NEA

Η VW εξαγοράζει την Fiat-Chrysler(;)

VW BUYS FIAT

H Fiat-Chrysler αρνείται τα δημοσιεύματα που την θέλουν να εξαγοράζεται μερικώς ή ολικώς από την Volkswagen, σύμφωνα με το πρακτορείο Reuters. Αλλά όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά…

Η υπόθεση ξεκινά με ένα άρθρο που δημοσιεύθηκε από το έγκυρο γερμανικό περιοδικό Manager Magazin το οποίο αναφέρει πως το γκρουπ VW έχει εκδηλώσει έντονο ενδιαφέρον για την εξαγορά του ομίλου Fiat- Chrysler. Ο αρθρογράφος επικαλείται ανώνυμες πηγές εκ της γερμανικής πλευράς και πως οι διαπραγματεύσεις έχουν προχωρήσει σε σημαντικό βαθμό. Η διάψευση της είδησης έρχεται μόνο από την πλευρά της Fiat, ενώ στην VW τηρούν σιγή ιχθύος.

Το δημοσίευμα αναφέρει πως η οικογένεια Agnelli που κατέχει το 30% της Fiat θα ήθελε να αποδεσμευτεί από την αυτοκινητοβιομηχανία διατηρώντας μόνο την Ferrari. Πάντως, οι Agnelli αρνείται πως συζητά αυτό το ενδεχόμενο με τους Γερμανούς που γλυκοκοιτάζουν την Alfa Romeo, ενώ η Chrysler με το τεράστιο δίκτυο θα τους βόλευε αφάνταστα στα πλάνα τους για μεγαλύτερη διείσδυση της VW στην αμερικανική αγορά.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!