NEA

Το ταχύτερο όχημα μεταφοράς ποδηλάτων.

Στο φετινό Tour de France η Team Sky μπορεί να διατείνεται ότι διαθέτει το πιο γρήγορο όχημα μεταφοράς ποδηλάτων, μία F-Type R Coupe, ευγενική προσφορά της Jaguar…

To Special Vehicle Operations τμήμα της Jaguar επεφύλασσε μία ευχάριστη έκπληξη για την Team Sky, μία εκ των επαγγελματικών ομάδων που αγωνίζονται στο μεγαλύτερο ποδηλατικό γεγονός της χρονιάς, το γύρο της Γαλλίας. Πρόκειται για μία F-Type R Coupe, ειδικά τροποποιημένη για την περίσταση, με δυνατότητα να μεταφέρει δύο αγωνιστικά ποδήλατα Pinarello, καθώς και ξεχωριστή ηλεκτρική παροχή που τροφοδοτεί διάφορα ραδιόφωνα, μικρόφωνα, κόρνες, ασυρμάτους και τηλεοράσεις. Αν δεν το καταλάβατε, πρόκειται για ένα ολοκληρωμένο όχημα διαχείρισης και ελέγχου του αγώνα, που επιτρέπει στον αγωνιστικό διευθυντή της ομάδας να ελέγχει διάφορες παραμέτρους και να επικοινωνεί με τους αναβάτες.

Η Jaguar, επίσημος χορηγός της Team Sky από το 2010, φρόντισε επίσης να ντύσει την πεντάλιτρη F-Type των 550 ίππων με τα απαραίτητα αυτοκόλλητα και λογότυπα της ομάδας, για διαφημιστικούς λόγους. Περισσότερα μπορείτε να δείτε στο παραπάνω video.

Μιχάλης Κατωπόδης

Ένας ακόμα εραστής της αυτοκίνησης (sic) με προϋπηρεσία σε διάφορα περιοδικά -και sites-αυτοκινήτου.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!