NEA

Πόσο κοστίζει η McLaren P1 GTR;

mclaren-p1-gtr-supercar (1)

H αγωνιστική εκδοχή του περιβόητου βρετανικού supercar θα κοστίζει περίπου 2,5 εκατομμύρια ευρώ!

mclaren-p1-gtr-supercar (2)Η McLaren έδωσε στην δημοσιότητα μια καλλιτεχνική απεικόνιση της P1 GTR, που θα τεθεί αντιμέτωπη με την LaFerrari FXX, μόνο στις πίστες. Όπως διακρίνεται και από την εικόνα, το αμάξωμα της P1 έχει υποστεί βαριές αεροδυναμικές μετατροπές, όπως η τεράστια πίσω αεροτομή, ο θηριώδης διαχύτης, οι μικρότεροι εξωτερικοί καθρέφτες, οι μεγαλύτερες εισαγωγές αέρα για τη ψύξη των φρένων αλλά και του συστήματος πρόωσης κ.α.

Η απόδοση του υβριδικού συστήματος θα φτάνει τα 1.000 άλογα, ενώ σύμφωνα με τα πλάνα η παραγωγή θα είναι εξαιρετικά περιορισμένη. Μάλιστα, όποιος μπορεί να έχει μια από τις ελάχιστες GTR -ο οποίος θα πρέπει να είναι ήδη κάτοχος μίας P1- το αυτοκίνητο θα παραμένει στις εγκαταστάσεις της McLaren. Όσο για το κόστος υπολογίστε περίπου στα 2.500.000€!

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!