NEA

Γιατί τα ζώα, δεν είναι τα μόνα ζώα…

A pair of giraffes being transported in a crate apprach a low bridge in Centurion, South Africa

Ένα τραγικό συμβάν συνέβη πριν από μερικές μέρες όταν μία καμηλοπάρδαλη πέθανε κατά την μεταφορά της καθώς χτύπησε σε γέφυρα.

GIRAFFEE-DIES-AT-TRANSPORT-2Είναι από τις ειδήσεις που σε αφήνουν άναυδο για τη βλακεία των ανθρώπων, που τελικά κόστισε τη ζωή σε ένα πανέμορφο ζώο: στη νότιο Αφρική και κατά τη διάρκεια μεταφορά 2 καμηλοπαρδαλών σε ανοικτό φορτηγό ο οδηγός ξέχασε το ύψος τους, με αποτέλεσμα περνώντας κάτω από μια γέφυρα να χτυπήσουν και οι δύο σε αυτήν.

Το αποτέλεσμα ήταν η μια να πεθάνει λόγω εκτεταμένων κρανιοεγκεφαλικών κακώσεων και η άλλη να νοσηλεύεται βαριά τραυματισμένη σε κτηνιατρική κλινική. Αυτόπτες μάρτυρες του τραγικού ατυχήματος δήλωσαν πως τα ζώα μεταφέρονταν με δεμένα τα μάτια τους, ενώ αυτή σίγουρα δεν θα ήταν η μόνη παραβίαση των νόμιμων συνθηκών μεταφοράς τους…

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!