NEA

Καψόνια για το Land Rover Discovery Sport [vid]

Η βρετανική εταιρία έδωσε στη δημοσιότητα ένα ενδιαφέρον βίντεο σχετικό με τις δοκιμασίες ενός νέου μοντέλου κατά την εξέλιξή του…

Land Rover Discovery Sport enters final development phase (1)Ίσως και να μας έχει ζαλίσει λιγάκι το τελευταίο διάστημα η Land Rover με τα συνεχή teaser αλλά σε αυτό το βίντεο μπορεί κανείς να δει τις δοκιμασίες από τις οποίες περνά ένα νέο μοντέλο για να φτάσει στην γραμμή παραγωγής. «Συνολικά έχουν κατασκευαστεί 181 πρωτότυπα Discovery Sport τα οποία έχουν περάσει πάνω από 11.000 τεστ και έχουν διανύσει περίπου 750.000 km» λέει ο Murray Dietch, υπεύθυνος του προγράμματος για το νέο Land Rover.

Land Rover Discovery Sport enters final development phase (2)Συγκεκριμένα έχουν γίνει 11.720 δοκιμές που περιλαμβάνουν από κίνηση σε περιβάλλοντα με θερμοκρασία -36 βαθμούς Κελσίου έως και υδάτινα περάσματα ύψους 600 mm. Εδώ να πούμε πως το Discovery Sport θα έχει 7θέσια διάταξη για να αποτελέσει τον διάδοχο του Freelander, αντιμετωπίζοντας από το νέο έτος SUV με ανάλογο χαρακτήρα, όπως είναι τα BMW X3, Audi Q5, Volvo XC60 κ.α.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!