NEA

Renovo Coupe, ηλεκτρικό κουπέ από το Αμέρικα

Η Renovo Motors παρουσίασε στο Pebble Beach ένα ηλεκτροκίνητο κουπέ βασισμένο σε μοντέλο της Shelby…

Renovo Electric Coupe (3)Η Renovo Motors είναι μία φιλόδοξη εταιρία που προέρχεται από την Silicon Valley. Τα τελευταία τέσσερα χρόνια, στόχος της είναι να κατασκευάσει το πρώτο σπορ πλήρως ηλεκτροκίνητο αμερικανικό supercar χρησιμοποιώντας ως βάση μία Shelby American CSX 9000. Η ισχύς προέρχεται από δύο ηλεκτροκινητήρες που αποδίδουν περισσότερα από 500 άλογα και 1.354 Nm ροπής.

Έτσι, το Renovo Coupe των 1.474 kg δεν δυσκολεύεται να επιταχύνει σε μόλις 3,4 sec για την διαδικασία των 0-96 km/h με την τελική ταχύτητα να φτάνει τα 193 km/h. Όταν η μπαταρία αδειάσει (740V, σχεδόν διπλάσια από του Tesla Model S), τότε μπορεί να επαναφορτιστεί σε περίπου 5 1/2 ώρες με χρήση ταχυφορτιστή.

Η Renovo Motors ανακοίνωσε πως δέχεται ήδη παραγγελίες με τα πρώτα αυτοκίνητα να είναι έτοιμα για παράδοση αρχές 2015. Από 529.000 δολάρια (ή 395.000 ευρώ) έκαστο, χρήματα με τα οποία θα μπορεί κανείς πολλά αυτοκίνητα. Όχι όμως και ένα αμιγώς ηλεκτροκίνητο από την στιγμή που η Tesla δεν κατασκευάζει ένα σπορ μοντέλο, όπως το βλέπουν οι άνθρωποι της Renovo.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!