ΑΓΩΝΕΣ

Max Verstappen, ο νεαρότερος οδηγός στην F1

Toro Rosso confirms 16 year old Verstappen as F1 youngest ever race driver  (1)

O Max Verstappen αναμένεται να αγωνιστεί από το νέο έτος στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Formula 1 και να γράψει την δική του ιστορία…

Toro Rosso confirms 16 year old Verstappen as F1 youngest ever race driver  (2)Η Scuderia Toro Rosso ανακοίνωσε πως το 2015 την θέση του Jean-Eric Vergne στο πρωτάθλημα της θα πάρει ο γιος του Jos Verstappen. Ο 16χρονος Max Verstappen έχει μεγαλώσει από μικρό παιδί στα καρτ και στους αγώνες F3 και πρόσφατα εντάχθηκε στο πρόγραμμα εξέλιξης οδηγών της Red Bull Racing. Όταν θα κάνει το ντεμπούτο στην F1 τον Μάρτιο, ο Ολλανδός θα έχει κλείσει τα 17 και θα είναι team mate του Ρώσου Daniil Kvyat (είναι ο μικρότερος οδηγός που σε ηλικία 19 ετών, 324 ημερών κέρδισε βαθμό στην F1).

Αξίζει να σημειωθεί πως ο νεαρότερος οδηγός μέχρι τώρα που έχει αγωνιστεί είναι ο Jaime Alguersuari (19 ετών και 125 ημερών), o νεαρότερος με pole position o Sebastian Vettel (21 ετών, 72 ημερών), ο ίδιος είναι ο μικρότερος που πέτυχε νίκη σε GP, μία ημέρα αργότερα (σε ηλικία 21 ετών, 73 ημερών). Διαβάστε εδώ και τα ρεκόρ για τον Sebastian Vettel.

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στην #F1

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στo #WRC

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!