NEA

Επίσημα το νέο Kia Sorento στην Βόρεια Κορέα

Kia Sorento official images  premiere Korea 2014 (8)

Η Kia προχώρησε στην επίσημη παρουσίαση του νέου Sorento στην Κορέα, ενώ στις αρχές Οκτωβρίου αναμένεται η ευρωπαϊκή πρεμιέρα στο Παρίσι…

Kia Sorento official images  premiere Korea 2014 (7)Μετά το πρώτο σκίτσο με το εσωτερικό και την πρώτη φωτογραφία του αμαξώματος, η KIA προχώρησε στην ολική παρουσίαση του μεγαλύτερου της SUV που από το νέο έτος θα κυκλοφορήσει και στην ευρωπαϊκή αγορά. Η 3η γενιά Sorento είναι μακρύτερη κατά 80 mm αλλά κοντύτερη κατά 15 mm από την απερχόμενη και κερδίζει τις εντυπώσεις με την κομψή και συμπαγή σχεδίαση.

Kia Sorento official images  premiere Korea 2014 (6)Στις 2 Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθεί και η πανευρωπαϊκή παρουσίαση του νέο Sorento το οποίο εκτός απροόπτου θα εξοπλίζεται με βενζινοκινητήρα 2,4 lt. Φυσικά, το ενδιαφέρον μετατοπίζεται στην ντίζελ έκδοση των 2,4 lt, καθώς η μικρότερη δίλιτρη -που ίσως και να είχε μία προοπτική στην ελληνική αγορά- μάλλον δεν θα εισαχθεί.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!