NEA

Πάει ταξίδι η νέα Aston Martin Lagonda

Aston-Martin-Lagonda-4

Οι Βρετανοί συνεχίζουν να εργάζονται στην εξέλιξη της νέας Aston Martin Lagonda που θα στοιχίζει τουλάχιστον όσο μια Bentley…

Aston-Martin-Lagonda-2Στις φωτογραφίες βλέπετε το πρωτότυπο της Lagonda να φορτώνεται σε ένα Jumbo με κατεύθυνση, που αλλού, τη Μέση Ανατολή. Εδώ να πούμε πως το υπερπολυτελές σεντάν της Aston Martin προορίζεται κυρίως για την αγορά της Μέσης Ανατολής και το γεγονός πως θα παραχθεί σε μόλις 100 αντίτυπα ανεβάζει ακόμη ψηλότερα τον “χρηματιστηριακό δείκτη” του αυτοκινήτου.

Aston-Martin-Lagonda-1Στις συγκεκριμένες φωτογραφίες δείχνουν ότι η νέα Lagonda θα έχει ένα έντονα γωνιώδες αμάξωμα, με κομψές γραμμές, ενώ κάτω από το μακρύ καπό (χαρακτηριστικό και της αρχέτυπης) θα κρύβεται ο V12 των 5.500 cc της μάρκας, που θα αποδίδει 550 PS. Την Lagonda έχει επιμεληθεί αποκλειστικά το τμήμα “Q by Aston Martin”, ένα ειδικό τμήμα παραγγελιών της εταιρίας που αναλαμβάνει την εξατομίκευση του αυτοκινήτου.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!