NEA

VW Trailer Assist για μανούβρες με τρέιλερ [vid]

Αν σας τρομάζουν οι μανούβρες με τρέιλερ τότε την λύση μπορεί να δώσει το ηλεκτρονικό σύστημα Trailer Assist που συνδυάζεται με τη νέα γενιά Passat…

Trailer Assist - Automatisches Einparken mit AnhaengerΑκόμη και οι πιο έμπειροι οδηγοί πολλές φορές δυσκολεύονται κατά την οπισθοπορεία με τρέιλερ και τους «ανάποδους» ελιγμούς. Η VW δίνει μία λύση με το σύστημα Trailer Assist το οποίο συνδυάζεται προαιρετικά με το νέο Passat και λειτουργεί με έναν τρόπο ανάλογα με τα συστήματα αυτόματου παρκαρίσματος.

Trailer Assist - Automatisches Einparken mit AnhaengerΣυγκεκριμένα, ο οδηγός επιλέγει με το διακόπτη ρύθμισης των εξωτερικών καθρεφτών -που λειτουργεί κατά κάποιον τρόπο σαν joystick- την κατεύθυνση κίνησης και από κει και πέρα τα αναλαμβάνει όλα τα σύστημα. Ο οδηγός το μόνο που έχει να κάνει είναι να ελέγχει την κίνηση με το γκάζι και το φρένο, όταν το τιμόνι γυρνά στον αυτόματο και μέχρι να ολοκληρωθεί η μανούβρα απλοποιώντας την όλη διαδικασία.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!