ΑΓΩΝΕΣ

Αναταράξεις στην Ferrari

GP ITALIA F1/2014

«Απαράδεκτη» χαρακτήρισε την εικόνα της αγωνιστικής ομάδας ο διευθύνων σύμβουλος της FIAT, Sergio Marchionne, και επίκεινται σαρωτικές αλλαγές.

Υπάρχουν μερικά κάστρα στη F1, όπως αυτό της Μόντσα όπου οι Hamilton και Rosberg έκαναν το 7ο 1-2 σε 13 αγώνες για τη Mercedes. Πιο πολύ όμως από τη νίκη των Γερμανών στο άντρο της Ferrari, τους Ιταλούς «πονά» η μη ανταγωνιστική εικόνα των F14T. Στην εκκίνηση τα δυο κόκκινα μονοθέσια ήταν στις θέσεις 7 και 11. Στον αγώνα ο Alonso εγκατέλειψε για πρώτη φορά φέτος (σ.σ: από ERS) ενώ μάχονταν για την 10η θέση και ο Raikkonen τερμάτισε 9ος. Όλα αυτά υπό ασφυκτική πίεση από τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης, που πριν τον αγώνα μετέδιδαν ότι επίκεινται σαρωτικές αλλαγές στη Ferrari.

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στην #F1

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στo #WRC

caroto

Ένας για όλους και όλοι για το caroto.gr! Το προφίλ της ομάδας του μοναδικού site στο διαδίκτυο που εστιάζει στην τεχνολογία του αυτοκινήτου!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!