NEA

Ο Di Montezemelo αποχωρεί από την Ferrari

Luca di Montezemolo  formula1 ferrari com

Ενώ ο επικεφαλής του ομίλου Fiat Sergio Marchionne δήλωνε την Κυριακή την πλήρη εμπιστοσύνη προς το πρόσωπο του Luca di Montezemelo, ο τελευταίος αποτελεί ήδη παρελθόν από τη Scuderia έπειτα από 23 ολόκληρα χρόνια.

++ Marchionne,condizioni industriali Italia impossibili ++Την ανακοίνωση έκανε ο ίδιος ο Luca di Montezemelo, με μια δήλωσή του στο site της εταιρείας. «Είναι το τέλος μιας εποχής. Αποφάσισα, μετά από 23 φανταστικά και αξέχαστα χρόνια να αποχωρήσω από τη θέση του προέδρου», ενώ ως δικαιολογία για την απόφασή του ανέφερε την αναμενόμενη μετατροπή της εταιρείας σε πολυ-μετοχική.

DI-MONTEZEMELO-LEAVES-FERRARIΈτσι λοιπόν στις 13 Οκτωβρίου τελειώνει οριστικά και αμετάκλητα η εποχή di Montezemelo και την τύχη της Ferrari αναλαμβάνει πλέον ο ίδιος ο Marchionne, με την ευχή και την ελπίδα όλων να τα πάει καλύτερα σε σχέση με ότι έχει κάνει μέχρι τώρα στη Fiat. Πάντως, ο di Montezemelo, ο οποίος ευχαρίστησε φυσικά και όλους του τους συνεργάτες και τους μετόχους και ιδιαιτέρως τον Pierro Ferrari που όπως είπε πάντα το στήριζε, δεν θα συνταξιοδοτηθεί. Οι φήμες από την Ιταλία λένε πως θα αναλάβει κατά πάσα πιθανότητα την Alitalia…

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!