ΑΓΩΝΕΣ

Ο Marchionne επιβεβαιώνει πως το πρόβλημα είναι στη μονάδα ισχύος

marchionne-ferrari-presscon640

Ο CEO του γκρουπ FIAT, έπιασε αμέσως δουλειά, δείχνοντας ότι έχει σκοπό να ασχοληθεί σοβαρά με την αγωνιστική ομάδα της Ferrari.

Ο Sergio Marchionne σ’ ερώτηση συναδέλφου για το τι πρέπει ν’ αλλάξει στη Ferrari άμεσα εντόπισε το πρόβλημα στη μονάδα ισχύος: «Ξέρουμε ποιο είναι το πρόβλημα, βρίσκεται στη μονάδα ισχύος. Έχω πίστη στη Ferrari και στο αθλητικό της σκέλος θα μπορέσει ν’ αναγεννηθεί όπως παλιά. Το αθλητικό μέρος παραμένει σημαντικό σκέλος της Ferrari. Θα κάνουμε ότι χρειάζεται για να επιστρέψουμε στις νίκες καθώς αυτό είναι το DNA της Ferrari. Πρέπει να γίνει αυτό και δεν έχω καμία αμφιβολία πως είμαστε ικανοί να το πετύχουμε. Φέτος η χρονιά πήγε πολύ άσχημα γιατί δεν αξιολογήσαμε το βαθμό δυσκολίας της νέας μονάδας ισχύος που απέχει από τις παραδοσιακές μηχανές. Νομίζω πως το πραγματικό πρόβλημα έγκειται εκεί. Αλλά όλα δείχνουν πως σύντομα θα επιστρέψουμε στο σωστό δρόμο. Ελπίζω οι κανονισμοί που δεν επιτρέπουν τις τροποποιήσεις στη μονάδα ισχύος κατά τη διάρκεια της σεζόν να αρθούν».

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στην #F1

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στo #WRC

caroto

Ένας για όλους και όλοι για το caroto.gr! Το προφίλ της ομάδας του μοναδικού site στο διαδίκτυο που εστιάζει στην τεχνολογία του αυτοκινήτου!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!