ΑΓΩΝΕΣ

DTM: πρωταθλητής ο Wittman, νικητής ο Wehrlein

#23 Marco Wittmann (D, BMW Team RMG, BMW M4 DTM)

Σε έναν αγώνα που έγινε υπό μεικτές καιρικές συνθήκες, ο Pascal Wehrlein πανηγύρισε την παρθενική του νίκη που όμως επισκιάστηκε από το πάρτι τίτλου του Marco Wittmann.

Ο οδηγός της BMW Team RMG πήγε στο Λάουσιτζ με προβάδισμα 64 πόντων έναντι των πλησιέστερων αντιπάλων του και ήθελε μόλις 11 για να κατακτήσει τον τίτλο. Τελικά, το έργο του αποδείχθηκε πολύ πιο εύκολο αφού τερματίζοντας μπροστά και από τους τρεις οδηγούς της Audi που είχαν έστω μαθηματικά ελπίδες για την ανατροπή, στρογγυλοκάθισε στο θρόνο του πρωταθλητή!

Ο 24χρονος που εκκίνησε έβδομος, έκανε τον αγώνα του, δεν φοβήθηκε να εμπλακεί σε μάχες και τερματίζοντας έκτος, ήταν αυτός που γιόρτασε περισσότερο από τον καθένα στο πέσιμο της καρό σημαίας. Αυτή είδε πρώτος ο 19χρονος Pascal Wehrlein (έγινε ο νεότερος νικητής στην ιστορία του DTM) που ήλεγξε τον αγώνα από την αρχή ως το τέλος, παρότι δεν έκανε τέλεια εκκίνηση στην ακόμα βρεγμένη πίστα, κατάφερε να στρίψει πρώτος και από εκεί και πέρα, δεν αντιμετώπισε προβλήματα.

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στην #F1

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στo #WRC

caroto

Ένας για όλους και όλοι για το caroto.gr! Το προφίλ της ομάδας του μοναδικού site στο διαδίκτυο που εστιάζει στην τεχνολογία του αυτοκινήτου!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!