NEA

Toyota U2, ένα βαν μπροστά από την εποχή του

Πρόσφατα, η Toyota παρουσίασε ένα πρωτότυπο βαν στην έκθεση World Maker Faire στη Νέα Υόρκη με φουτουριστικά χαρακτηριστικά…

TOYOTA-U2-2Η ονομασία δεν έχει καμία σχέση με το διάσημο συγκρότημα καθώς προκύπτει από τις λέξεις «Urban Utility» εκφράζοντας την αστική πρακτικότητα σε ένα βαν με μέγεθος super mini και χώρο φόρτωσης κανονικού επαγγελματικού. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει το πίσω μέρος του U2, καθώς ανοίγει όλη η οροφή του κατά μήκος κι έτσι μπορούν να μεταφερθούν και ογκώδη αντικείμενα.

Ταυτόχρονα, η πόρτα γίνεται και ράμπα, ενώ στο εσωτερικό υπάρχει ένα πολύ έξυπνο σύστημα πρόσδεσης. Οι ράγες στο δάπεδο επιτρέπουν την εύκολη διαμόρφωση του εσωτερικού, που μπορεί να γίνει ακόμα και επιβατικό, ενώ μπορεί να αφαιρεθεί το κάθισμα του συνοδηγού για ακόμα περισσότερο ωφέλιμο χώρο.

Ο οδηγός έχει μπροστά του ένα φουτουριστικής σχεδίασης τιμόνι κι ένα μικρό, ψηφιακό πίνακα οργάνων, ενώ τον έλεγχο και την προβολή των πληροφοριών του συστήματος infotainment την έχει αναλάβει ένα tablet. Αξιοσημείωτη λεπτομέρεια είναι και η αναδιπλούμενη επιφάνεια γραφής στο ταμπλό.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!