ΑΓΩΝΕΣ

F1, απαγορεύονται οι πληροφορίες και στις πινακίδες

Monza13-alonso640

Από τον επόμενο αγώνα στη Σιγκαπούρη αυτή την Κυριακή 21/9 η FIA απαγορεύει κατά τη διάρκεια του αγώνα να δίνονται όχι μόνο μέσω ασυρμάτου αλλά και μέσω πινακίδων, πληροφορίες από τα πιτ προς τους οδηγούς που αφορούν στην απόδοση.

Όπως ίσως θυμάστε η FIA ανακοίνωσε πριν λίγες μέρες μια πιο αυστηρή ερμηνεία του άρθρου 20.1 των αθλητικών κανονισμών η οποία κρίθηκε απαραίτητη καθώς οι ομάδες είχαν φτάσει σε σημείο να δίνουν πληροφορίες στους οδηγούς για τα πάντα. Μάλιστα κάποιες εξ’ αυτών έκαναν τους πιλότους να φαντάζουν σα μαριονέτες. Πέραν όμως από την απόφαση να οριοθετηθεί η ενδοεπικοινωνία πλέον η FIA προχωρά σ’ ένα ακόμη μέτρο απαγορεύοντας και τις πινακίδες στο pit lane που δίνουν τις ευαίσθητες πληροφορίες όσον αφορά στη ροή του αγώνα όταν δυσλειτουργεί ο ασύρματος.

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στην #F1

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στo #WRC

caroto

Ένας για όλους και όλοι για το caroto.gr! Το προφίλ της ομάδας του μοναδικού site στο διαδίκτυο που εστιάζει στην τεχνολογία του αυτοκινήτου!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!