NEA

Επιστροφή κλεμμένης Jaguar E-Type μετά από 46 χρόνια!

Stolen Jag

O 82χρονος συνταξιούχος δικηγόρος Ivan Schneider, μετά από 46 ολόκληρα χρόνια έγινε και πάλι κάτοχος μιας Jaguar E-Type!

Stolen JagΤον Μάρτιο του 1968 ο άτυχος δικηγόρος έπεσε θύμα κλοπής καθώς του έκλεψαν το αγαπημένο του roadster, «…το πρώτο και πιο όμορφο που είχε ποτέ», όπως έλεγε στον κοντινό του κύκλο, στη Νέα Υόρκη, όπου ήδη ήταν ένας επιτυχημένος δικηγόρος.

Stolen JagΣύμφωνα με τις έρευνες της αστυνομίας του San Francisco, εδώ και σαράντα χρόνια η κλεμμένη Jaguar E-Type κυκλοφορούσε κανονικά και ανακαλύφθηκε σε έναν έλεγχο ρουτίνας, καθώς είχε πουληθεί και θα μεταφερόταν με καράβι στην Ολλανδία! Ένας προσεκτικός τελωνειακός έκανε έναν επιπλέον έλεγχο και διαπίστωσε πως η ταλαιπωρημένη Jag ήταν δηλωμένη ως κλεμμένη από το 1968!

Stolen JagΟι αρχές ειδοποίησαν τον κ. Schneider, ο οποίος φυσικά και δεν πίστευε αυτά που άκουγε! Τελικά, η E-Type έφτασε στον κανονικό της ιδιοκτήτη και στα άμεσα πλάνα είναι να την αναπαλαιώσει και να την οδηγεί κάθε Κυριακή. Ίσως και περισσότερο για να καλύψει τα χαμένα χρόνια μακριά της…

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!