ΑΓΩΝΕΣ

F1, με τρία μονοθέσια η κάθε ομάδα;

F1 Grand Prix of Singapore - Previews

Ο 83χρονος διευθύνων σύμβουλος της F1 θεωρεί εξαιρετικά πιθανόν το 2015 τα οικονομικά προβλήματα κάποιων ομάδων να τις εξαφανίσουν από το grid. Αν αυτό συμβεί οι υπόλοιπες μεγάλες ομάδες θα χρειαστεί να κατεβάσουν και τρίτο μονοθέσιο.

Ο Ecclestone που έπιασε την κουβέντα σχετικά με τον αγωνιστικό διευθυντή της RBR, Christian Horner ανέφερε: «Θεωρητικά αν τρεις ομάδες δεν τα καταφέρουν τότε οι υπόλοιπες θα αγωνιστούν με 3 μονοθέσια έκαστη. Πιστεύω πως πρέπει να το κάνουμε έτσι κι αλλιώς. Προτιμών να βλέπω τρεις Ferrari ή αντίστοιχα τρία μονοθέσια οποιασδήποτε μεγάλης ομάδας από μονοθέσια που σέρνονται στις πίσω θέσεις».

Αναφερόμενος στο τι θα γίνει με τις μικρές ομάδες ο Ecclestone σημείωσε: «Θα έχουμε πιο ξεκάθαρη εικόνα για το αν και το ποιες θα τα καταφέρουν σε δυο τρεις αγώνες. Βρίσκομαι αρκετά χρόνια στο χώρο, μερικοί λένε ότι το έχω παρακάνει αλλά πάντα βρίσκονταν ομάδες στις τελευταίες θέσεις του grid. Το πρόβλημά τους που είναι φυσιολογικό είναι ότι σκέφτονται βραχυπρόθεσμα. Αν τους ρωτήσεις για την επόμενη χρονιά δεν ξέρουν γιατί ανησυχούν για τον επόμενο αγώνα, αυτό είναι το πρόβλημα».

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στην #F1

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στo #WRC

caroto

Ένας για όλους και όλοι για το caroto.gr! Το προφίλ της ομάδας του μοναδικού site στο διαδίκτυο που εστιάζει στην τεχνολογία του αυτοκινήτου!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!