NEA

To Vencer Sarthe των 270.882€

Vencer-Sarthe-2015 (1)

Η ολλανδική εταιρία ανακοίνωσε την διάθεση του μοντέλου παραγωγής που θα πωλείται στην παραπάνω τιμή. Φυσικά, δίχως τους φόρους…

Vencer-Sarthe-2015 (3)Η Vencer είναι μια μικρή εταιρία από την Ολλανδία που ιδρύθηκε το 2010 και κατάφερε να τραβήξει το ενδιαφέρον με την παρουσίαση του Sarthe, πριν από δύο χρόνια. Τώρα, ανακοίνωσε την έναρξη της κατασκευής του μονάκριβου σπορ μοντέλου της με ρυθμό παραγωγής ένα αυτοκίνητα το μήνα.

Vencer-Sarthe-2015 (5)Το Sarthe διαθέτει αμάξωμα με καταβολές από το Le Mans και σε σχέση με το πρωτότυπο που είχε παρουσιασθεί το 2012 στο Μονακό, το νέο μοντέλο έχει διάφορες αεροδυναμικές βελτιώσεις και ένα αναβαθμισμένο V8 κινητήρα 6,3 lt που αποδίδει 622 PS και 838 Nm. Το μοτέρ παραμένει άγνωστης προέλευσης (αν και μάλλον πρέπει να προέρχεται από την GM ή την Mercedes) και συνδυάζεται με μηχανικό κιβώτιο 6 σχέσεων με μπλοκέ διαφορικό.

Vencer-Sarthe-2015 (2)Το τελικό Vencer Sarthe βασίζεται σε χαλύβδινο σωληνωτό πλαίσιο, το απόβαρο φτάνει τα 1.390 kg, η ανάρτηση έχει διπλά ψαλίδια μπρος/πίσω, υπάρχει εκτενής χρήση αλουμινίου, το μήκος του αμαξώματος φτάνει τα 4,51m, η κατανομή βάρους είναι 45% εμπρός και 55% πίσω. Το πρωτότυπο Sarthe απέδιδε 510 PS, οπότε καλύτερο είναι και το 0-100 που πλέον πετυχαίνεται σε 3,8 sec (0,2 ταχύτερα) με την τελική να φτάνει τα 338 km/h (12 περισσότερα).

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!