ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Επέλαση από υβριδικές Mercedes

Mercedes-Benz-S500_Plug-In_Hybrid_2015_1000 (2)

Έως το 2017 η γερμανική εταιρία θα έχει λανσάρει 10 νέες plug-in υβριδικές εκδόσεις, ένα κάθε τέσσερις μήνες!

Mercedes-Benz-S500_Plug-In_Hybrid_2015_1000 (1)Στην μάχη με εχθρό τον μέσο όρο CO2 η Mercedes-Benz σχεδιάζει να λανσάρει 10 νέες υβριδικές εκδόσεις που θα μπαίνουν και στην πρίζα (plug-in). Και αυτό διότι με αρκετή ηλεκτροκίνητη αυτονομία μπορεί ευκολότερα να επιτευχθεί χαμηλότερη μέτρηση της εκπομπής CO2, όπως έχουμε γράψει σε σχετικό άρθρο.

Πρώτη και …φτηνότερη θα είναι η C350 Plug-in Hybrid που θα κυκλοφορήσει το νέο έτος, θα συνδυάζεται με δίλιτρο τούρμπο βενζινοκινητήρα, με ηλεκτροκινητήρα σε παράλληλη διάταξη, ανάμεσα σε 7-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο. Η εκπομπή αναμένεται να είναι χαμηλότερη των 65 g/km που έχει η αντίστοιχη έκδοση της S-Class. Όσον αφορά τις υπόλοιπες υβριδικές εκδόσεις, θα είναι όλες βενζινοκίνητες, στο μέλλον θα δούμε και το νέο 9-αρι κιβώτιο, ενώ μία ντίζελ plug-in έκδοση θα συνδυαστεί με ένα SUV.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!