ΑΓΩΝΕΣ

Red Bull Racing: O Verstappen είναι ταλέντο επιπέδου Senna!

Toro Rosso confirms 16 year old Verstappen as F1 youngest ever race driver  (2)

Ο επικεφαλής του τμήματος Red Bull Junior, Helmut Marko, αναφερόμενος στην επικείμενη συνεργασία του 16χρονου Max Verstappen με τη Scuderia Toro Rosso υπερθεμάτισε.

Ο νεαρός γόνος του Jos Verstappen, παλιού οδηγού της F1, υπέγραψε στα 16 του χρόνια πολυετές συμβόλαιο με την Toro Rosso για λογαριασμό της οποίας θα αγωνίζεται από το 2015. Ο Max Verstapen θα γίνει έτσι ο νεότερος οδηγός στην ιστορία της F1. Ο 16χρονος έχει κάνει ήδη δοκιμές με παλιό μονοθέσιο και αδημονεί να πάρει την superlicence από τη FIA για να συμμετέχει στις ελεύθερες δοκιμές του Ιαπωνικού GP το άλλο Σαββατοκύριακο.

Μιλώντας για το νεαρό οδηγό ο πολύπειρος Helmut Marko που επίσης πίστεψε και ανέδειξε στο πρόσφατο παρελθόν και τους Vettel, Ricciardo, Kvyat, ανέφερε: “Θεωρώ πως είναι ταλέντο επιπέδου Ayrton Senna. Ο Verstappen είναι τόσο σπάνιο ταλέντο που βγαίνει ένα σε πολλές δεκαετίες. Μην κοιτάτε την ηλικία του. Οι ειδικοί μας συνεργάτες που δουλεύουν μαζί του λένε πως το μυαλό του είναι τουλάχιστον 22χρονου”.

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στην #F1

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στo #WRC

caroto

Ένας για όλους και όλοι για το caroto.gr! Το προφίλ της ομάδας του μοναδικού site στο διαδίκτυο που εστιάζει στην τεχνολογία του αυτοκινήτου!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!