NEA

To όραμα της Iveco μέσα από το Vision Concept

IVECO VISION CONCEPT (11)

Θα μπορούσε να είναι το βαν του μέλλοντος, σύμφωνα με την Iveco η οποία παρουσίασε το Vision Concept στην έκθεση του Αννόβερου…

IVECO VISION CONCEPT (14)Κατά την άποψη της Iveco, στα κέντρα των μεγαλουπόλεων ένα van θα πρέπει να λειτουργεί ως ένα καθαρό ηλεκτροκίνητο με μηδενική εκπομπή ρύπων, ενώ όταν χρειάζεται μεγαλύτερη αυτονομία θα ενεργοποιείται και ο κινητήρας εσωτερικής καύσης. Όπως καταλάβατε, το Vision Concept είναι υβριδικό και το κύριο χαρακτηριστικό του είναι το σύστημα πρόωσής του, το οποίο ονομάζεται Dual Energy.

IVECO VISION CONCEPT (13)Στο εσωτερικό, τα όργανα είναι ουσιαστικά οθόνες αφής και το τιμόνι θυμίζει πηδάλιο αεροσκάφους. Υπάρχει και σύστημα αυτόματου ελέγχου της φόρτωσης, που ανάλογα με το μέγεθος και το βάρος του φορτίου υποδεικνύει την ιδανική θέση του στο διαθέσιμο χώρο.

IVECO VISION CONCEPT (12)Ενδιαφέρουσα είναι και η διαμόρφωση του χώρου φόρτωσης του πρωτότυπου βαν, καθώς υπάρχει μια μεγάλη συρόμενη πόρτα και μια εξίσου μεγάλη πίσω, ενώ η οροφή είναι από γυαλί. Ιδιαιτεροτήτων συνέχεια με τις διάφανες εμπρός κολώνες, που αυξάνουν κατακόρυφα την ορατότητα μέσα στην πόλη, αλλά και τους στενούς προβολείς LED.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!