ΑΓΩΝΕΣ

Από τι έμεινε ο Rosberg στην Σιγκαπούρη;

rosberg-singa14-garage960

Σχεδόν μία εβδομάδα από το άδοξο τέλος του Grand Prix Σιγκαπούρης για τον Nico Rosberg, η Mercedes AMG καθόρισε την αιτία της εγκατάλειψής του. Μία «ξένη» ουσία ήταν που προκάλεσε βραχυκύκλωμα και τη δυσλειτουργία του τιμονιού της W05 Hybrid.

Η γερμανική ομάδα εξέτασε επί μέρες το μονοθέσιο του γερμανού οδηγού και κατέληξε στο συμπέρασμα πως τα ηλεκτρονικά συστήματα της κολώνας του τιμονιού είχαν προσβληθεί από άγνωστη ουσία που δεν είχε εντοπιστεί τις προηγούμενες ημέρες. Παρότι η Παρασκευή και το Σάββατο κύλησαν χωρίς προβλήματα, αυτά ήρθαν την πιο κρίσιμη στιγμή, λίγο πριν την εκκίνηση.

Παρότι κατάφερε να εκκινήσει από το pit lane, εγκατέλειψε όταν ήρθε η ώρα του πρώτου του pit stop αφού τα παραπάνω είχαν ως αποτέλεσμα την αδυναμία ελέγχου του συμπλέκτη καθώς και δυσλειτουργία του συστήματος ανάκτησης ενέργειας και του DRS.

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στην #F1

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στo #WRC

caroto

Ένας για όλους και όλοι για το caroto.gr! Το προφίλ της ομάδας του μοναδικού site στο διαδίκτυο που εστιάζει στην τεχνολογία του αυτοκινήτου!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!