NEA

SsangYong, με δύο XIV Air & Adventure Concept

ssangyong-xiv

Βλέποντας μπροστά, στην έντονα αναπτυσσόμενη κατηγορία των μικρών Crossover, η SsangYong κάνει μία “έρευνα αγοράς”, λίγο πριν καταλήξει στο μοντέλο που θα κυκλοφορήσει.

Το περίπτερο της κορεατικής εταιρίας στο Παρίσι φιλοξενεί όχι ένα αλλά δύο πρωτότυπα crossover οχήματα. Πρόκειται ουσιαστικά για δύο παραλλαγές στο ίδιο θέμα, δύο όψεις του πρωτότυπου XIV που αναμένεται να περάσει στην παραγωγή το 2015. Αυτό, σύμφωνα με τον κατασκευαστή θα είναι “Ιδανικό για τον αστικό ιστό, με ένα ζωηρό lifestyle που ζητά να αποδράσει από την πόλη”.

Πολλά στοιχεία για το συγκεκριμένο πλάνο δεν υπάρχουν, γνωρίζουμε όμως ότι και οι δύο εκδοχές είναι υπέρ του δέοντος προχωρημένες σχεδιαστικά και φέρουν σύνολα βενζίνης και diesel 1,6 λίτρων, τα οποία θα εφοδιάζουν και το αυτοκίνητο παραγωγής. Το συγκεκριμένο θα είναι προσθιοκίνητο, με τη δυνατότητα όμως να δεχτεί προαιρετικά ένα σύστημα τετρακίνησης. Η παραγωγή του θα ξεκινήσει το 2015 και θα κυκλοφορήσει αρχικά στην Κορέα και κατόπιν, λογικά, στην Ευρώπη.

Μιχάλης Κατωπόδης

Ένας ακόμα εραστής της αυτοκίνησης (sic) με προϋπηρεσία σε διάφορα περιοδικά -και sites-αυτοκινήτου.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!