NEA

Nissan Pulsar Nismo Concept στο Παρίσι

Nissan-Pulsar_Nismo_Concept_2014_1000 (10)

Η ιαπωνική εταιρία συνεχίζει να διευρύνει την σειρά Nismo προμηνύοντας μία ανάλογη έκδοση και για το νεοφερμένο Pulsar…

Τέλη Οκτωβρίου θα λανσαριστεί στην ελληνική αγορά το Nissan Pulsar (ο αντικαταστάτης του Almera) με τιμή εκκίνησης λίγο κάτω από 16.000€ στην βενζινοκίνητη έκδοση 1.2 DIG-T με 115 PS που θα πλαισιώσει την ντίζελ 1.5 dCi με 110 PS. Μέχρι τότε, το ενδιαφέρον στρέφεται στην πρωτότυπη έκδοση Nismo που φιγουράρει στο Παρίσι και ενθουσιάζει τους φίλους της σπορ οδήγηση. Όπως είχαμε γράψει, η Nissan αναμένεται από το νέο έτος να μπει στο κλαμπ των hot-hatch και να αποκτήσει το δικό της «μαχητή» απέναντι στα Ford Focus ST, Honda Civic Type R, Renault Megane RS, VW Golf GTI, Opel Astra OPC κ.α.

Με γνώμονα πως το μοντέλο παραγωγής θα διαφέρε σε μικρό βαθμό, εμφανισιακά διαθέτει όλα τα φόντα με το Pulsar Nismo να ξεχωρίζει από το αεροδυναμικό body-kit με διπλή απόληξη στο κέντρο και διαχύτη, φαρδύτερα φτερά, μεγαλύτερες εισαγωγές αέρα, 19άρες ζάντες με ελαστικά 235/35, ενώ και στο εσωτερικό επικρατεί race ύφος με τα ερυθρόμαυρα μπάκετ καθίσματα. Ωστόσο, η Nissan πέρα από το πιο hardcore στήσιμο αποφεύγει να μας πει ποιο μηχανικό σύνολο θα υπάρχει κάτω από το καπό αν και οι επικρατέστερες πληροφορίες μας μιλούν για 1.600άρη (και τελικά όχι 1.800άρη) τούρμπο μοτέρ που από τα 250 άλογα θα φτάνει έως τα 280 στην περίπτωση του Nismo RS!

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!