NEA

Aston Martin Lagonda με σύνθημα «100×500»

Aston_Martin-Lagonda_2016_1000_new (12)

Με στόχο την αγορά της Μέσης Ανατολής, η νέα Lagonda θα κατασκευαστεί σε 100 κομμάτια με το καθένα να ξεκινά από 500.000 ευρώ…

Aston_Martin-Lagonda_2016_1000_new (1)Πρόσφατα πραγματοποιήθηκε και η επίσημη παρουσίαση της Aston Martin Lagonda, της νέα ναυαρχίδα της παραδοσιακής βρετανικής εταιρεία που εδώ υιοθετεί το γωνιώδες design της ομώνυμης προκατόχου. Βάση της είναι το επιμηκυμένο πλαίσιο της Rapide VH, το αμάξωμα είναι κατασκευασμένο από ανθρακόνημα, ο κινητήρας είναι ο 6.0 V12 με 550 PS και hyper-premium εσωτερικό διάταξης 2+2. Βασική αγορά της νέας Lagonda -η Aston θα πρέπει να βρει πλέον άλλο όνομα για το αναμενόμενο SUV της- θα είναι η Μέση Ανατολή όπου έκανε και την παρουσία της με τις πληροφορίες να λένε πως η βρετανική εταιρία θα κάνει σε μερικά χρονάκια εύκολα το «100×500».

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!