ΑΓΩΝΕΣ

GP Ιαπωνίας, ταχύτερες οι Mercedes

rosberg-japan15-fp640

Rosberg και Hamilton σημείωσαν τους ταχύτερους χρόνους στις δυο περιόδους ελεύθερων δοκιμών του Ιαπωνικού GP.

Ο καιρός σήμερα έκανε τα δικά του στην πίστα της Σουζούκα με τη μέρα να ξεκινά ηλιόλουστη και τα σύννεφα σιγά – σιγά να κάνουν την εμφάνισή τους αμέσως μετά. Η θερμοκρασία αέρα ήταν στους 29 βαθμούς Κελσίου και στο οδόστρωμα στους 44 βαθμούς.

Στην πρώτη περίοδο ελεύθερων δοκιμών ταχύτερος όλων ήταν ο Nico Rosberg με τη Mercedes. Ο Γερμανός που έχασε το προβάδισμα στην βαθμολογία στον προηγούμενο αγώνα στη Σιγκαπούρη θέλει όσο τίποτε να περάσει ξανά μπροστά στην Σουζούκα. Πρόκειται για μια πίστα όπου δεν έχει κερδίσει ποτέ. Από την Pirelli στη διάθεση όλων των ομάδων βρίσκεται η σκληρή και η μέση γόμα. Στην πρώτη περίοδο ελεύθερων δοκιμών χρησιμοποιήθηκε η σκληρή γόμα με το πορτοκαλί σιρίτι.

Δεδομένου πως η μέση γόμα είναι σχεδιασμένη να λειτουργεί σε πιο χαμηλές θερμοκρασίες και μπορεί να διατηρεί τη βέλτιστη απόδοση σε ένα ευρύ φάσμα χαμηλών θερμοκρασιών σε αντίθεση με τη σκληρή γόμα που έχει σχεδιαστεί για να δουλεύει σε πιο υψηλές θερμοκρασίες γίνεται αντιληπτή η μικρή διαφορά σε χρόνους ανάμεσα στην πρώτη και τη δεύτερη περίοδο.

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στην #F1

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στo #WRC

caroto

Ένας για όλους και όλοι για το caroto.gr! Το προφίλ της ομάδας του μοναδικού site στο διαδίκτυο που εστιάζει στην τεχνολογία του αυτοκινήτου!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!