ΑΓΩΝΕΣ

Θα υποκύψει στην πίεση της McLaren o Alonso;

TEST PRE-CAMPIONATO F1/2014 JEREZ DE LA FRONTERA

Ο Ισπανός πιλότος δέχεται αφόρητη πίεση από τους επικεφαλής της Honda για να συνεργαστεί με τη McLaren το 2015.

Η αναδιάρθρωση στη Ferrari πιθανόν περιλαμβάνει και τον Ισπανό πρωταθλητή, ειδικά μετά την ενσωμάτωση του Vettel στην ιταλική ομάδα και την αποχώρηση του Alonso. Ο ίδιος στον προηγούμενο αγώνα στη Σιγκαπούρη έδειξε ιδιαίτερα ενοχλημένος σε δηλώσεις από δημοσιεύματα μερίδας του Ιταλικού Τύπου ότι θα πάρει την θέση του ο Vettel: «Καμιά φορά στην Ιταλία υπάρχουν δημοσιεύματα που δε βοηθούν τη Ferrari. Ξέρουμε από πού προέρχονται αυτά αλλά δεν ξέρω τι σκοπό έχουν».

Το κλίμα από τη Ferrari είναι πως πέρα από την αδιαμφισβήτητη οδηγική ικανότητα του Alonso χρειάζονται και την απόλυτη αφοσίωσή του μακροχρόνια, χωρίς να κοιτάει αλλού. Είναι γνωστό πως στο συμβόλαιο του Ισπανού υπάρχει ρήτρα που του επιτρέπει να φύγει αν η ομάδα δεν έχει ανταγωνιστικό μονοθέσιο».

Ο Alonso χτες είπε ότι θα κάνει αυτό που είναι καλό για τη Ferrari. Επίσης ξεκαθάρισε πως γνωρίζει τι θέλει χωρίς όμως να επεκταθεί. Η Ιταλική ομάδα έχει συμβόλαιο με το Raikkonen μέχρι τα τέλη του 2015 όμως η απόδοση του Φινλανδού φέτος είναι απογοητευτική.

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στην #F1

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στo #WRC

caroto

Ένας για όλους και όλοι για το caroto.gr! Το προφίλ της ομάδας του μοναδικού site στο διαδίκτυο που εστιάζει στην τεχνολογία του αυτοκινήτου!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!