ΑΓΩΝΕΣ

Ζόρια για την Fernando Alonso

GP GIAPPONE F1/2014

Η Ferrari με μια κίνηση ματ δια στόματος Sebastian Vettel στρίμωξε για τα καλά τον Fernando Alonso που είδε σήμερα τις επιλογές του και την διαπραγματευτική του ικανότητα να περιορίζονται δραματικά.

Η ανακοίνωση της Red Bull ότι ο Vettel αποχωρεί στο τέλος της χρονιάς από την ομάδα που τον ανέδειξε πρωταθλητή τέσσερις φορές συνοδεύτηκε από δυο σημαντικά στοιχεία. Πρώτον την ανακοίνωση του αντικαταστάτη του, θα είναι ο Kvyat, δεύτερον ότι ποτέ δεν εξέτασαν το σενάριο συνεργασίας με τον Alonso. Ο Ισπανός πρωταθλητής μετά αιφνίδιο θάνατο του εμβληματικού προέδρου της Santander, Emilio Botin πριν λίγες βδομάδες έχει χάσει ένα βασικό του υποστηρικτή. Παρότι η τράπεζα έχει συμφωνία με τη Ferrari μέχρι τα τέλη του 2017 μετά το θάνατο του Botin τα πράγματα είναι λίγο συγκεχυμένα όσον αφορά την πολιτική που θα ακολουθηθεί.

Από την άλλη, η ιταλική ομάδα έχει συμβόλαιο με τους Raikkonen και Alonso για το 2015, ενώ ταυτόχρονα έρχεται και ο Vettel. Δεδομένου ότι Mercedes και Red Bull είναι κλεισμένες για το 2015 η μόνη ανταγωνιστική επιλογή του Alonso αν θέλει ν’ αλλάξει στρατόπεδο είναι η McLaren. Το ερώτημα αν θα φτιάξουν στο Πάραγκον ανταγωνιστικό μονοθέσιο περνά και από το εργοστάσιο της Honda, οι Ιάπωνες που επιστρέφουν σε αποκλειστική συνεργασία με τη McLaren το 2015 επιθυμούν διακαώς συνεργασία μ’ έναν έμπειρο πιλότο. Ο Alonso πριν ανακοινώσει ο Vettel την αποχώρησή του, διαπραγματεύονταν ζητώντας γη και ύδωρ (σ.σ: φημολογείται για 35 εκατομμύρια ευρώ ετησίως).

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στην #F1

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στo #WRC

caroto

Ένας για όλους και όλοι για το caroto.gr! Το προφίλ της ομάδας του μοναδικού site στο διαδίκτυο που εστιάζει στην τεχνολογία του αυτοκινήτου!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!