NEA

Πέταξαν την εκπομπή του Top Gear έξω από την Αργεντινή!

H τηλεοπτική εκπομπή του TopGear είναι η καλύτερη στον κόσμο, με ενδιαφέρουσα θεματoλογία και εντυπωσιακά γυρίσματα και o Jeremy Clarkson ίσως ο πιο γνωστός δημοσιογράφος αυτοκινήτου.

TOPGEAR-ARGENTINA-4Ο οποίος σε κάποιο (σημαντικό) βαθμό έχει βασίσει την επιτυχία του και στην πρόκληση, κυρίως από τις σελίδες των Sunday Times και της Sun όπου αρθρογραφεί και από τις οποίες είχε κάνει πριν μερικά χρόνια και ιδιαίτερα άσχημα σχόλια για την Ελλάδα. Παράλληλα έχει πολλές φορές κατηγορηθεί και για ρατσιστικά σχόλια. H εκπομπή του TopGear λοιπόν δεν είναι παντού καλοδεχούμενη και το τελευταίο συμβάν σημειώθηκε στην Αργεντινή, όπου the boys, όπως αποκαλούν οι Άγγλοι τους τρεις παρουσιαστές Clarkson, Hammont και May, έκαναν γυρίσματα με ταλαιπωρημένα σπορ αυτοκίνητα. Ίσως για να παραπέμψουν και στην οικονομική κατάσταση της χώρας.

TOPGEAR-ARGENTINA-1Το πρόβλημα προέκυψε από τις πινακίδες κυκλοφορίας της Porsche 928 που οδηγούσε ο Clarkson, οι οποίες ήταν H982 FKL και σύμφωνα με τους Αργεντινούς παρέπεμπαν στον πόλεμο των Φώκλαντ τα 1982. Οι τελευταίοι το βρήκαν προσβλητικό, έγινε μια μεγάλη φασαρία όπως μπορείτε να δείτε και στο βίντεο που ακολουθεί και οι συντελεστές της εκπομπής αναγκάστηκαν να φύγουν άρον άρον από τη χώρα. Εγκαταλείποντας πέρα από την Porsche και μια Lotus Esprit και ένα Ford Mustang που χρησιμοποιούσαν στα γυρίσματα.

TOPGEAR-ARGENTINA-2Το BBC κάλυψε τους συντελεστές της εκπομπής, δήλωσε κατηγορηματικά πως δεν υπήρχε καμία πρόθεση να θιγεί η Αργεντινή και πως το αυτοκίνητο είχε αγοραστεί από ένα συνεργάτη της εκπομπής. Ο ίδιος ο Clarkson είπε πως το σκηνικό που προέκυψε ήταν από τα πιο τρομακτικά της ζωής του και πως η συγκεκριμένη πινακίδα ήταν σύμπτωση. Γεγονός είναι πάντως πως το BBC έχει προειδοποιήσει τον τελευταίο καιρό αρκετές φορές τον Clarkson για τη συμπεριφορά του και τα ρατσιστικά του σχόλια, ενώ είμαστε βέβαιοι πως αν τα γυρίσματα ολοκληρώνονταν χωρίς πρόβλημα στην εκπομπή θα γινόταν 100% αναφορά στη συγκεκριμένη πινακίδα και τα Φώκλαντ.

Με τη συνεργασία του carzine.gr

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!