NEA

Νέο Ford GT το 2016(;)

Ford-GT_2005_1000_3 (3)

To Ford GT που κυκλοφόρησε πριν από περίπου οκτώ χρόνια, τελικά θα αποκτήσει διάδοχο μοντέλο που θα παρουσιαστεί το 2016.

Ford-GT_2005_1000_3 (2)Σε δύο χρόνια η Ford συμπληρώνει μισό αιώνα από την πρώτη της νίκη στο Le Mans και οι φήμες φουντώνουν γύρω από την επιστροφή της αμερικανικής εταιρίας στον θρυλικό αγώνα. Και ενώ το αγωνιστικό θα έχει μία hardcore εκδοχή με υπερτροφοδοτούμενο V6 Ecoboost χωρητικότητας 3,5 lt, η κανονική έκδοση δρόμου μάλλον θα κινείται από τον κινητήρα του Mustang GT350, έναν V8 με 5,5 lt με 625 PS.

Ford-GT_2005_1000_3 (1)Προς το παρόν υπάρχουν ελάχιστα στοιχεία, αλλά σύμφωνα με το Motor Trend το νέο GT θεωρείται δεδομένο πως θα είναι κεντρομήχανο με κλασικό σχεδιασμό και αρκετά ελαφρύτερο. Πραγματικά θα είναι πολύ ενδιαφέρον να δούμε την Ford να επιστρέφει στις 24 Ώρες του Le Mans. Ποιος ξέρει, με την απογοητευτική εικόνα στην F1, ίσως η Ferrari θεωρήσει την παρουσία της ως μία απάντηση σε μία νέα πρόκληση…

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!