ΔΙΑΦΟΡΑΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

Google: Το σωστό μέσο για την έρημο

Google Gives us a Camel View of Abu Dhabi Desert (4)

Στο πλαίσιο της ενημέρωσης της απίστευτης πλατφόρμας Street View, η Google δεν αφήνει τίποτα ανεξερεύνητο. Ακόμη και την έρημο του Abu Dhabi!

Google Gives us a Camel View of Abu Dhabi Desert (3)Ίσως να έχετε δει και στους ελληνικούς δρόμους τα χαρακτηριστικά αυτοκίνητα της Google με την υπερυψωμένη κάμερα που συλλέγει δεδομένα για την εξαιρετικά χρήσιμη πλατφόρμα Street View. Η Google θέλησε να ενημερώσει την τράπεζα δεδομένων με φωτογραφίες από την έρημο της Αφρικής.

Google Gives us a Camel View of Abu Dhabi Desert (2)Και το σωστό όχημα για αυτή την περίπτωση δεν είναι άλλο από μια 10χρονη καμήλα με την ονομασία Raffia. Στην καμπούρα της Raffia έχει τοποθετηθεί η κάμερα Trekker με δυνατότητα περιμετρικής λήψης σε 360 μοίρες. Η Raffia θα αναλάβει την φωτογράφηση της πανέμορφης όασης Liwa που έχει πλάτος περίπου 100 km και βρίσκεται στο Abu Dhabi.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!