ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Automechanika: Συνολική λύση για το TPMS

total tmps electra hellasd

Tο νέο TPM-Tool από τη Hella Gutmann διευρύνει το φάσμα των επιλογών που ήδη διατίθενται από τα mega macs, με λειτουργίες για το χειρισμό όλων των περιπτώσεων των Συστημάτων Εντοπισμού Απώλειας Πίεσης

Για πάνω από 10 χρόνια, το λογισμικό mega macs έχει κωδικοποιήσει Συστήματα Ελέγχου Πίεσης Ελαστικών (TPMS), που μετρούν άμεσα αισθητήρες πρώτης τοποθέτησης ΟΕ με τη βοήθεια αισθητήρων πίεσης στα ελαστικά μαζί με έναν επιπλέον διεγέρτη βαλβίδας, ο οποίος παραμένει απαραίτητος για τη διέγερση των βαλβίδων που παρέχονται από τη Schrader. Στο πλαίσιο του κανονισμού της ΕΕ 661/2009, ο οποίος περιέχει μια δεσμευτική διάταξη για τη χρήση των Συστημάτων Εντοπισμού Απώλειας Πίεσης σε όλα τα νέα εγκεκριμένα οχήματα από την 1η Νοεμβρίου 2014, αυτά τα συστήματα ασφαλείας θα αυξηθούν σημαντικά. Παρά το γεγονός ότι τα συστήματα που λειτουργούν έμμεσα, με βάση το ABS, πληρούν την παρούσα οδηγία, οι κατασκευαστές της μεσαίας και μεγάλης κατηγορίας οχημάτων, στηρίζουν τα συστήματα με άμεσες μετρήσεις. Αυτή η τάση αντικατοπτρίζεται και στο εμπόριο ανταλλακτικών: το εύρος γνήσιων ανταλλακτικών και γενικών αισθητήρων πίεσης ελαστικών έχει αυξηθεί ραγδαία και μπορεί να υπάρχουν ήδη πάνω από 200.

Για το λόγο αυτό η Hella Gutmann επεκτείνει τις λειτουργίες TPMS που ήδη υπάρχουν στα mega macs, προσθέτοντας ένα ξεχωριστό πολύ-εργαλείο. H εξειδικευμένη τεχνογνωσία της Bartec και της Hella Gutmann Solutions ενώνονται μαζί στο TPM-Tool (Εργαλείο Διαχείρισης Πίεσης Ελαστικών), η οποία αποτελείται από ένα φορητό εργαλείο, μια πρίζα διάγνωσης και αναβαθμίσιμο λογισμικό. Η συσκευή και το λογισμικό είναι απόλυτα εναρμονισμένα στον κόσμο του mega macs. Παρά το γεγονός ότι το TPM- Tool μπορεί να χρησιμοποιηθεί ανεξάρτητα, η πραγματική του δύναμη γίνεται εμφανής όταν συνδυαστούν το mega macs, το TPM-Tool και τα HGS-Data: αυτό προσφέρει στα συνεργεία μια λύση ανώτερης ποιότητας για τον έλεγχο, την ανακατανομή και τον προγραμματισμό των Συστημάτων Εντοπισμού Απώλειας Πίεσης και όλων των ειδών αισθητήρων.

www.hella-gutmann.com

caroto

Ένας για όλους και όλοι για το caroto.gr! Το προφίλ της ομάδας του μοναδικού site στο διαδίκτυο που εστιάζει στην τεχνολογία του αυτοκινήτου!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!