NEA

Ανανέωση για την Porsche Cayman με 4κύλινδρο boxer

Porsche-Cayman_GTS_2015_1000 (1)

Τέλη 2015 θα λανσαριστεί η ανανεωμένη Porsche Cayman με τον τετρακύλινδρο δίλιτρο boxer που θα αποδίδει περίπου 300 άλογα.

Porsche-Cayman_GTS_2015_1000 (2)Αν και τα αρχικά πλάνα προέβλεπαν την τοποθέτηση του νέου δίλιτρου boxer μοτέρ στις νέες γενιές Boxster και Cayman, τελικά η εξέλιξή του προχώρησε περισσότερο και θα τοποθετηθεί σε περίπου ένα χρόνο από σήμερα. Ο νέος 4κύλινδρος 2λιτρος boxer κινητήρας θα είναι φυσικά turbo και στην βασική του έκδοση θα αποδίδει περίπου 300 PS αντικαθιστώντας τον 6κύλινδρο των 2,7 lt της αντίστοιχης απλής Cayman.

Porsche-Cayman_GTS_2015_1000 (3)Στην ανανεωμένη της εκδοχή η Cayman θα διακρίνεται από τους νέους προβολείς και τους διαφοροποιημένους προφυλακτήρες, αλλά  όπως είπαμε η μεγάλη αλλαγή θα υπάρχει κάτω από το καπό. Πιθανότατα θα υπάρξει και μία ισχυρότερη έκδοση με 350 PS που θα αντικαταστήσει την S, ενώ θα ακολουθήσει και ακόμη ισχυρότερη GTS έκδοση. Και αν δεν σας ικανοποιεί ούτε αυτή η έκδοση, τότε φήμες αναφέρουν έκδοση GT4 για την κορυφή της γκάμας με 6κύλινδρο 3,6 lt μοτέρ με 360 PS!

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!